SOLDER HH ZD-11M-1

SOLDER HH ZD-11M-1
SOLDER HH ZD-11M-1
SOLDER HH ZD-11M-1
Adauga la comparatie

      

  • Cod: 463-004
  • Ean: 5949107003482
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Suport de lipit 4 brate flexibile cu cleme de crocodil cauciucate

Setul ZD-11M-1 este un ajutor ideal atunci cand vine vorba de lucrul cu un fier de lipit. Cu cele 4 brate complet mobile si cleme de crocodil cauciucate, poate tine in mod fiabil o mare varietate de componente pe loc. Cele patru statii suplimentare integrate pentru lipirea grasimii, lipirii, buretelui de curatare si curatarea varfurilor de lipit ofera confort si impiedica atingerea constanta in jur. Suportul este realizat din otel de grosime mare si echipat cu tampoane de cauciuc pentru a preveni alunecarea mainii de ajutor.

ZD-11M-1 respecta toate standardele de siguranta ale UE.

Caracteristici ale set mana de ajutor ZD-11M-1

4 brate complet articulate cu cleme de crocodil cauciucate
Burete de curatare 30 x 50 mm
Unsoare de lipit 15g
Vata metalica pentru curatare varfuri de lipit
Rola pentru fludor suspendata
Stand cu baza cauciucata antiderapanta

Ambalare: box 1 buc.

Despre produsele noastre:
In prezent avem un portofoliu cu peste 1500 produse cu livrare imediata din depozitul nostru. Acordam o mare atentie eficacitatii activitatii noastre, vitezei de realizare a comenzilor si modului de depozitare si distributie a produselor. Calitatea inalta este o valoare importanta pentru noi nu doar in privinta produselor comecializate, dar si nivelul serviciilor oferite. Nu in ultimul rand, oferim produselor noastre garantie in conformitate cu legile in vigoare.

De ce sa alegi pe noi?
Lucratorii nostri din departamentul aprovizionari au experienta de peste 25 de ani in domeniul electornice in privinta sortarii produselor de cea mai buna calitate.Calitatea produselor importate si comercializate este temeinic pentru noi, ca urmare punem accent pe selectarea fiecarui produs in parte de la producatori renumiti pe piata electornica. Procentul produselor defecte se situeaza sub 0,01%. Toate comezile receptionate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi.

Producatori