SOLDER IRON STAND ZD-10

SOLDER IRON STAND ZD-10
SOLDER IRON STAND ZD-10
SOLDER IRON STAND ZD-10
Adauga la comparatie

      

  • Cod: 463-003
  • Ean: 5949107003475
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Suport ciocan de lipit, tava incorporata cu burete, stand stabil si sigur

ZD-10 este un suport ciocan de lipit realizat din metal. Tava de burete Incorporata permite curatarea rapida a varfului de lipit. Suportul de calcat permite utilizatorului sa puna jos fierul fierbinte fara a deteriora zona de lucru.

ZD-10 respectă toate standardele de siguranță ale UE.

Caracteristici suport pentru fier de lipit ZD-10

Tava incorporata cu burete
Tub interior zincat
Previne deteriorarea zonei de lucru
Stand stabil si sigur pentru ciocanul de lipit

Ambalare: cutie 1 buc.

 

Despre produsele noastre:
In prezent avem un portofoliu cu peste 1500 produse cu livrare imediata din depozitul nostru. Acordam o mare atentie eficacitatii activitatii noastre, vitezei de realizare a comenzilor si modului de depozitare si distributie a produselor. Calitatea inalta este o valoare importanta pentru noi nu doar in privinta produselor comecializate, dar si nivelul serviciilor oferite. Nu in ultimul rand, oferim produselor noastre garantie in conformitate cu legile in vigoare.

De ce sa alegi pe noi?
Lucratorii nostri din departamentul aprovizionari au experienta de peste 25 de ani in domeniul electornice in privinta sortarii produselor de cea mai buna calitate.Calitatea produselor importate si comercializate este temeinic pentru noi, ca urmare punem accent pe selectarea fiecarui produs in parte de la producatori renumiti pe piata electornica. Procentul produselor defecte se situeaza sub 0,01%. Toate comezile receptionate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi.

Producatori