SOLDER STATION ZD-99

SOLDER STATION ZD-99
SOLDER STATION ZD-99
SOLDER STATION ZD-99
Adauga la comparatie

      

  • Cod: 463-001
  • Ean: 5949107003451
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Statie de lipit 48w, design compact, Interval de temperatura 150 - 450°C

Statia de lipit ZD-99 este instrumentul perfect pentru amatorii si studentii care fac lucrari electronice. Are un design compact si un intrerupator de alimentare cu un indicator luminos. Intervalul de temperatură al statiei este de 150 - 450°C, facandu-l perfect pentru diverse sarcini de lipit. Timpul scurt de incalzire si selectarea temperaturii cu control rotativ fac statia de lipit ZD-99 usor de utilizat. Dispozitivul dispune si de un conductor de protectie pentru o functionare in siguranta. Cu varfurile sale usor de schimbat, statia de lipit ZD-99 este un instrument convenabil pentru oricine cauta o statie de lipit cu un raport excelent calitate-pret.

ZD-99 respecta toate standardele de siguranta ale UE.

Caracteristici ale statiei de lipit ZD-99:

Statie de lipit de intrare pentru lucrari generale electronice si electrice.
Perfect pentru hobby, scoala si servicii
Design compact
Calitate certificata Tuv
Comutator de alimentare cu indicator luminos.
Interval de temperatură 150 - 450°C
Timp scurt de incalzire
Specificatie de temperatura cu control rotativ
Schimbarea usoară si rapida a varfului
Ciocan de lipit 48 W
Ambalare: cutie 1 buc.

Despre produsele noastre:
In prezent avem un portofoliu cu peste 1500 produse cu livrare imediata din depozitul nostru. Acordam o mare atentie eficacitatii activitatii noastre, vitezei de realizare a comenzilor si modului de depozitare si distributie a produselor. Calitatea inalta este o valoare importanta pentru noi nu doar in privinta produselor comecializate, dar si nivelul serviciilor oferite. Nu in ultimul rand, oferim produselor noastre garantie in conformitate cu legile in vigoare.

De ce sa alegi pe noi?
Lucratorii nostri din departamentul aprovizionari au experienta de peste 25 de ani in domeniul electornice in privinta sortarii produselor de cea mai buna calitate.Calitatea produselor importate si comercializate este temeinic pentru noi, ca urmare punem accent pe selectarea fiecarui produs in parte de la producatori renumiti pe piata electornica. Procentul produselor defecte se situeaza sub 0,01%. Toate comezile receptionate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi.

Caracteristici tehnice

  • Producator: HCT
  • Tip conector 1: AC
    Tensiune de intrare: 230V

    Producatori