BAT-LR03-O-BL6-DUR

BAT-LR03-O-BL6-DUR
BAT-LR03-O-BL6-DUR
BAT-LR03-O-BL6-DUR
Adauga la comparatie

      

  • Cod: 012-168
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Duracell Optimum (AAA) R03 1.5V 6buc

Baterii Duracell Optimum, AAA, 6 buc

Cea mai revolutionara inovatie a lui Duracell de pana acum, bateria alcalina Duracell Optimum are un nou sistem catodic care poate oferi pana la 100% durata suplimentara in unele dispozitive sau putere suplimentara in alte dispozitive.

Durata suplimentara: Duracell Optimum dureaza mai mult in unele dispozitive precum cele de gaming. Iar bateriile de lunga durata inseamna placere de lunga durata pentru toti utilizatorii de dispozitive.

Putere suplimentara: Sau Duracell Optimum ofera mai multa putere decat alte baterii alcaline Duracell intr-o gama larga de dispozitive

Performanta optima intalneste ambalajul optim

Noul si inovator pachet in stil „carte” de la Duracell Optimum are o usa si o tava de organizare in interior, ceea ce inseamna, in sfarsit, ca nu se mai rostogolesc bateriile in jurul sertarului din bucatarie! In schimb, bateriile dumneavoastra raman depozitate in mod convenabil si in siguranta pana cand sunteti gata sa le utilizati. Iar odata ce bateriile s-au epuizat, le puteti pastra din nou, gata pentru reciclare viitoare. Ambalajul este 100% reciclabil si 0% plastic.

Ambalare: blister 6 buc

Despre produsele noastre:
In prezent avem un portofoliu cu peste 1500 produse cu livrare imediata din depozitul nostru. Acordam o mare atentie eficacitatii activitatii noastre, vitezei de realizare a comenzilor si modului de depozitare si distributie a produselor. Calitatea inalta este o valoare importanta pentru noi nu doar in privinta produselor comecializate, dar si nivelul serviciilor
oferite. Nu in ultimul rand, oferim produselor noastre garantie in conformitate cu legile in vigoare.

De ce sa alegi pe noi?
Lucratorii nostri din departamentul aprovizionari au experienta de peste 25 de ani in domeniul electornice in privinta sortarii produselor de cea mai buna calitate.Calitatea produselor importate si comercializate este temeinic pentru noi, ca urmare punem accent pe selectarea fiecarui produs in parte de la producatori renumiti pe piata electornica. Procentul produselor defecte se situeaza sub 0,01%. Toate comezile receptionate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi.

Caracteristici tehnice

  • Producator: DURACELL
  • Tensiune de iesire: 1,5V
    Tip baterie sau acumulator: AAA(R03)

    Producatori