TORCH-P2313

TORCH-P2313
TORCH-P2313
TORCH-P2313
Adauga la comparatie

      

  • Cod: 152-205
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Lanterna de camping reincarcabila cu LED
- Sursa de lumina: LED SMD + LED
- Iesire maxima de lumina: 350 lm
- Durata de functionare: 5–23 ore
- Distanta maxima fasciculului: 260 m
- Alimentare: baterie, 2× 2 000 mAh/3,7 V
- Maner pivotant, 1× carlig, 3× magnet
- Material: plastic + cauciuc
Ambalare: blister 1 buc.

Lanterna multifunctionala

Va prezentam o lanterna revolutionara care este partenerul perfect pentru toate aventurile dvs. in aer liber. Fie ca mergi in camping, stai la cabana, mergi intr-o excursie de pescuit sau faci o excursie rutiera, lanterna noastra este aici pentru a te ghida prin fiecare provocare. Cu ratingul sau rezistent la apa si la socuri (IP44), nu trebuie sa va faceti griji cu privire la orice conditii nefavorabile in timpul activitatilor in aer liber.

 

Despre produsele noastre:
In prezent avem un portofoliu cu peste 1500 produse cu livrare imediata din depozitul nostru. Acordam o mare atentie eficacitatii activitatii noastre, vitezei de realizare a comenzilor si modului de depozitare si distributie a produselor. Calitatea inalta este o valoare importanta pentru noi nu doar in privinta produselor comecializate, dar si nivelul serviciilor oferite. Nu in ultimul rand, oferim produselor noastre garantie in conformitate cu legile in vigoare.

De ce sa alegi pe noi?
Lucratorii nostri din departamentul aprovizionari au experienta de peste 25 de ani in domeniul electornice in privinta sortarii produselor de cea mai buna calitate.Calitatea produselor importate si comercializate este temeinic pentru noi, ca urmare punem accent pe selectarea fiecarui produs in parte de la producatori renumiti pe piata electornica. Procentul produselor defecte se situeaza sub 0,01%. Toate comezile receptionate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi.

Caracteristici tehnice

  • Producator: EMOS
  • Tensiune de intrare: 3,6V
    Tip baterie sau acumulator: AAA(R03)

    Producatori