TORCH-P4538

TORCH-P4538
TORCH-P4538
TORCH-P4538
Adauga la comparatie

      

 • Cod: 152-197
 • Ean: 8592920092590
 • Disponibilitate: In stoc

Descriere produs

Lanterna de lucru
- Sursa de lumina: LED 10+1
- Iesire maxima lumina: 700 lm
- Durata de functionare: 3-6 de ore
- Distanta maxima fascicul: 45 m
- Alimentare: Li-Ion 1200mAh
- Magneti incorporati
- Material: plastic ABS + cauciuc
Dupa apasarea butonului ON/OFF in timpul luminarii se activeaza funcția BOOST, care mareste puterea de luminare a lampii pe timp de 30 secunde. Apoi puterea de luminare scade
la valoarea inițiala.
Daca doriți sa stingeți lampa, tineti butonul ON/OFF timp de 3 secunde.

Incarcarea acumulatorului

Incarcati acumulatorul inainte de prima utilizare. Acumulatorul se descarca spontan, fapt pentru care trebuie reincarcat cel puțin de 3 ori pe luna, pentru a preveni scaderea tensiunii si deteriorarii posibile.
Starea de incarcare a bateriei este indicata de 4 diode LED color. Imediat ce acumulatorul lanternei de lucru este aproape descarcat, luminează doar o dioda LED. In timpul incarcarii se aprind treptat a doua dioda LED si a treia dioda LED. In momentul in care lumineaza toate cele 4 diode LED, acumulatorul lanternei de lucru este incarcat la maxim si poate fi deconectat de la sursa de tensiune.

Avertizare

- Lampa noua trebuie incarcata inainte de utilizare
- Acumulatorul lampii trebuie mentinut in stare incarcata, pentru a preveni scaderea tensiunii sub nivelul limita. Din acest motiv recomandam incarcarea cel putin o data la 3 luni, chiar daca nu o
utilizati. Temperatura de incarcare a lanternei este de la +5 °C la +45 °C.
- In caz ca lampa nu lumineaza sau lumineaza slab, aceasta trebuie imediat incarcata.
- In cazul deteriorarii ori distrugerii acumulatorului in termenul de garanție al lampii (acumulatorului) datorita nerespectării regulilor mentionate, reclamatia nu va fi admisa.
- Incarcati lampa in spatii interioare uscate.
- Nu aruncati lampa nici acumulatorul in foc, nu le dezmembrati ori scurtcircuitati.
- Acest aparat nu poate fi utilizat de catre copii si persoane a caror capacitate fizica, senzoriala sau mentala, ori experienţa si cunoştintele insuficiente impiedica utilizarea lui in siguranta, daca nu vor fi supravegheate de catre persoana responsabila de securitatea acestora.
- Mentineti lampa in afara accesului copiilor.

Nu aruncati consumatoare electrice la deseuri comunale nesortate, folositi bazele de receptie a deseurilor sortate. Pentru informatii actuale privind bazele de receptie contactati organele locale.
Daca consumatoarele electrice sunt depozitate la stocuri de deseuri comunale, substantele periculoase se pot infiltra in apele subterane si pot sa ajunga in lantul alimentar, periclitand sanatatea dumneavoastra.

Ambalare: blister 1 buc.

Caracteristici tehnice

 • Producator: EMOS
 • Tip conector 1: USB3.1(C)
  Tensiune de intrare: 5V
  Tip baterie sau acumulator: Li-Ion, Li-Polymer

  Producatori