Termeni si conditii

Termeni si conditii

Platforma www.hcttronic.ro este destinata in exclusivitate partenerilor nostrii B2B (Business to Business). Nu ne adresam si nu deservim persoane fizice. Siteul www.hcttronic.ro este de tip ONLINE, dar nu si REALTIME (timp real)!

Generalitati

     Folosirea site-ului www.hcttronic.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor de mai jos. In vederea folosirii in bune conditii a site-ului www.hcttronic.ro, recomandam citirea si memorarea cu atentie a termenelor si conditiilor.
     HCT Tronic SA isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.

Definitii

     Acest site (www.hcttronic.ro) este intretinut si administrat de HCT Tronic SA (legal inregistrata), denumit in continuare "Societate".
     Persoana juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.hcttronic.ro, este denumit in continuare "Partener".
     Adresa internet (www.hcttronic.ro) este proprietatea Societatii, este denumita generic "site-ul hcttronic.ro".
     Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile, stocurile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul hcttronic.ro , sunt denumite in continuare "continut".

Drepturi de autor

     Intregul continut al site-ului hcttronic.ro este proprietatea Societatii, aparat de Legea nr.8/1996 (Protectia drepturilor de autor), cu modificarile si completarile ulterioare. Folosirea fara acordul scris al Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus, vor fi pedepsite in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
     Fotografiile si datele tehnice ale produselor sunt folosite cu acordul furnizorului direct, fie prin reprezentatii sai din Romania.

  Declinarea responsabilitatii

     Descrierea produselor, preturile, stocurile si datele aproximative de livare afisate pe site-ul hcttronic.ro, sunt cu caracter informativ, iar fara confirmarea suplimentara a informatiilor in mod scris din partea Societatii, HCT Tronic SA nu isi asuma responsabilitatea privind eventualele greseli editare, afisare si/sau listare. Societatea isi rezerva dreprul de a refuza comanda din considerente interne, fara notificare prealabila. Societatea isi rezerva dreptul de asi alege Partenerul cu respectarea Art. 56 din Ordonanta 99/2000 cu modificarile si completarile ulterioare, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.

Frauda

     Sunt considerate fraude si vor fi tratate ca atare:
     1. Accesarea site-ului hcttronic.ro de catre dispozitive sau programe automate.
     2. Copierea manuala sau automata a continutului.
     3. Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator (Partener), cu sau fara acordul acestuia, dar fara acordul Societatii
     4. Modificare continutul site-ului hcttronic.ro
     5. De a afecta performantele serverului care ruleaza site-ul hcttronic.ro
     6. Exploatarea erori ale aplicatiei.
     Cele enumerate mai sus vor fi considerate o tentativa de fraudare a site-ului hcttronic.ro, si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii

     Orice litigiu aparut intre Partener si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila prin intermediul unui mediator, daca este nevoie. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Producatori